SearchHomePortalEventsCalendarFAQRegisterLog in

Share | 
 

 hi all

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
JayVi
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
avatar

Posts : 630
Reputation : 8
Join date : 2011-10-29
Age : 31
Country : Germany

PostSubject: Re: hi all   Fri 28 Sep - 10:39

sorry im busy preperations for children birthday today (not my kids L0L)
Back to top Go down
JayVi
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
avatar

Posts : 630
Reputation : 8
Join date : 2011-10-29
Age : 31
Country : Germany

PostSubject: Re: hi all   Sat 29 Sep - 17:46

finally we have some traffic on server! Smile gj maties

but the rating specs for fzr, xrr and fbm are way 2 high... 1 little mistake and u have 2 drive at least 4 laps without contact, green or anything -.-

a final cut at 88-90% rating is okay for all cars.

other opinions?
Back to top Go down
Goat

avatar

Posts : 618
Reputation : 19
Join date : 2011-10-11
Age : 57
Country : USA Texas

PostSubject: Re: hi all   Sat 29 Sep - 18:21

i agree big hits in RT once past 90:affraid: for any little in fraction not caused by you but some my own fault like idleling to long

But there are ocasions when im in garage changing my set and new race start it buts me in grid but im in garage working on set how? is it me ? lag ? or problem? im in garage i cant answer this and has hit many times this way any ideas? I do know this is i go to pit s with out spectating first this happens (any one else???) but if i spectate first then go to garage this dosnt happen but alot of times i forget to do this and go straight to garage and get hit with this when new race starts HELP LOL



goat

_________________

Back to top Go down
JayVi
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
Server Supad/Forum Admin, Event Coordinator
avatar

Posts : 630
Reputation : 8
Join date : 2011-10-29
Age : 31
Country : Germany

PostSubject: Re: hi all   Fri 12 Oct - 11:49

i do not know if it is an airio bug or server:

spectated after 2 laps racing for bad Pitlane exit. It shows 2-3 secs the warning and disappeared.

Another Bug which i had on as6r i believe with fbx... he doesn't count my super-good lap for airw world record it was absolute clear lap / all 4 tyres on track the whole time.

No warning for invalid hotlap or anything... just sometimes at first lap it shows: invalid hotlap due (LAG) ... simple strange.

does anyone else have problems like this?
or a solution for me how 2 fix this? (srs answers please... not less p0rn download derp )

Thanks JayVi
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: hi all   

Back to top Go down
 
hi all
Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Live for Speed :: Live for Speed-
Jump to: